• Wilt u een intranet laten ontwikkelen? Of wilt u gegevens importeren/exporteren (bijvoorbeeld uit een database, Primavera P6 of een CSV-, tekst of XML-bestand)?

  Wij helpen u graag bij maatwerk-oplossingen! Ook zijn we geïnteresseerd in participatie voor het ontwikkelen van standaardoplossingen (zoals een CMS). Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Kwaliteit staat bij ons voorop!

  Minder code betekent minder kans op fouten! De programmeertaal Ruby draagt daar erg aan bij, maar het is vooral zaak voor een programmeur om de code compact te houden. Dit komt ook de onderhoudbaarheid van uw project ten goede. Op deze manier profiteert u langer van uw investering om met ons in zee te gaan! "LESS is MORE!"

 • Zomaar een greep uit onze expertises:

  - Webontwikkeling (client-side / server-side)
  - Gegevensanalyse, -opslag en -uitwisseling
  - Programmeren en scripting

  Wilt u een eigen systeem ontwikkelen? Met moderne technieken zijn wij in staat (relatief) snel maatwerkoplossingen te realiseren.

 • Een kijkje in de keuken...

  Deze site is gemaakt met RubyOnRails 4 en draait op Ruby 2.0. De semantiek (HTML5) is geschreven met HAML, de styling (CSS3) met SASS. We maken ook gebruik van Zurb Foundation 4 (responsive design) en Bourbon (geavanceerde styling).

  Dit zijn open source producten waarvoor u geen licenties betaalt!

Wanneer neemt u contact met ons op?

Op de pagina's Specialiteiten en Ervaring vertellen wij u waar onze kennis ligt. Hopelijk krijgt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dit niet zo zijn, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Onze gegevens staan vermeld aan de rechterkant van elke pagina.

Op welke manieren kunnen wij u van dienst zijn?

Zoekt u een maatwerk-oplossing voor een technisch probleem? Dan kunnen wij u helpen bij het zoeken naar een geschikte oplossing. Dat kan op onze locatie, maar in overleg ook bij u op kantoor. U kunt ons ook inhuren om mee te helpen aan de ontwikkeling van uw eigen product. Bij voorkeur huurt u ons rechtstreeks in (om de kosten zo laag mogelijk te houden), maar ook een payroll-achtige constructie is voor ons bespreekbaar.

Contact

IT on Rails

Hoge Zeedijk 20
4765 BM
Zevenbergschen Hoek

E-mail
Telefoon +31 624 516 522
World Wide Web www.itonrails.com

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (nummer 88749819).

Ons BTW-ID is NL.004.655.064.B58.

Rails